Bruk din Mac når du søker huslån

En Mac kan brukes i mange forskjellige områder. Det er et fantastisk redskap, som passer godt i en verden der det meste er elektronisk, og foregår online. Dersom du ønsker å bytte bank, eller søke om huslån, kan du gjøre dette med din Mac-maskin. Du søker enkelt og greit med BankID, og behøver ikke å dra til de fysiske bankene.

Denne løsningen har gjort det trygt og enkelt for deg som låntaker og bankkunde. Når alt er online, kan du raskt undersøke de forskjellige lånetilbudene som finnes. Dette er nemlig svært viktig å gjøre før du søker om lån, for å få de beste lånevilkårene. Du vil også gjøre se bankenes tilbud før du knytter deg til en. Du finner god informasjon om deres tilbud og tjenester online.

Bytt bank på få minutter

Å bytte bank behøver verken å koste noe eller å ta lang tid. De fleste banker åpner for muligheten til å bli kunde, lage kontoer, bestille kort og overføre penger, rett fra din Mac. Dette blir gjennomført med BankID, som er den enkleste å tryggeste måten å logge inn, godkjenne vilkår og underskrive elektroniske dokumenter. Søknadsprosessen vil variere fra en bank til en annen, ofte har de en egen del av hjemmesiden sin dedikert til dette. Det eneste du behøver her er å opprette bruker med fødselsnummer, og logge inn med BankID. Mange banker gir deg som kunde muligheten til å opprette så mange kontoer du ønsker, helt gratis!

På nettsidene kan du bestille bankkort, som blir sendt hjem til deg med posten. Har du BankID, kan du bruke denne til å opprette bankkonto for dine barn som er under 18 år. Dersom du velger å opprette en lønnskonto i din nye bank, skal du huske å opplyse det gjeldene kontonummeret til din arbeidsgiver. På denne måten forsikrer du å få lønnen inn på riktig konto.

Beregne huslånet online

Det er enkelt å søke om huslån på nett, og mange banker har gode lånetilbud for deg som ønsker å kjøpe hus. Dette kjøpet er svært kostbart, og det vil være ønskelig å ta et lån med lave renter og lang nedbetalingsperiode. Hos din valgte långiver, kan du bruke en lånkalkulator for å beregne lånets kostnad. Dette er et godt verktøy som beregner terminbeløpet med rente og gebyrer. Det eneste du skal gjøre er å skrive inn beløpet du vil låne og ønsket nedbetalingsperiode. Nå kan du se hva lånet vil koste deg, og justere beløpet og nedbetalingsperioden, for å finne huslånet som passer deg

Det er flere gode grunner til å bytte bank, det kan være du flytter, eller finner et nytt og bedre tilbud. Da er det godt at det er både raskt, enkelt og gratis å bytte til de fleste banker. Det eneste du trenger er en datamaskin, tilgang til nett og BankID. Hos din nye bank kan du undersøke ulike lån på nett, dersom du ønsker å ta for eksempel et huslån. Da kan du bruke lånkalkulator til å beregne kostnadene.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0