Fjern adware med MacKeeper

Datamaskinen din kan i dag fort bli inntatt av forskjellige uønsket programmer eller ondsinnede programvare for reklame. MacKeeper er et program som er utformet til å kunne spore opp og registrere reklameprogrammer som har inntatt Mac-en din. MacKeeper er en funksjon som hjelper deg med å rense datamaskinen din og fjerne diverse adware fra datamaskinen din.

Adware kommer på uanmeldt besøk 

Adware er kjent som noen ondsinnede og uønskede programmer på ens datamaskin. Det er en programvare som brukes til å reklamere. Når datamaskinen din er rammet av en programvare for reklame, så gjør det at reklamekoblinger uanmeldt spretter opp. Disse ondsinnede programmene kan tilføye irriterende reklame på din egen Mac.

Uten samtykket ditt kan denne reklameprogramvaren også åpne programmer som du ikke har gitt tillatelse til. Adware henter opplysninger fra dine søk og det du ellers gjør på Mac-en din. For å forhindre dette er det en god idé å installere MacKeeper på Mac-en din.

Fjern programvare for reklame fra datamaskinen din med bare to klikk

MacKeeper er et program på nettet, som hjelper deg med å bli kvitt ondsinnede programmer og reklame. Det er et kraftig system som er meget enkelt å bruke. Med bare to klikk kan du forhindre at uanmeldt reklame dukker opp på nytt. For å skanne Mac-en din for reklameprogramvare skal du følge 4 trinn:

1. Gå til Internett sikkerhet og åpne «Adware»-fjerneren på det venstre panelet.

2. Klikk en enkelt gang på den blå «Start Scanner»-knappen som ligger i bunnen av det høyre panel.

3. Når skanningen er over, så kan du se en liste over all den programvare for reklame som ble funnet på Mac-en din.

4. Når du har sett listen, så klikker du på den blå «Slett»-knappen, hvor så all reklameprogramvare vil bli fjernet.

Følger du disse enkelte trinnene, så er du sikret en sikker Mac. Det er en lett og forholdsvis enkelt måte å få renset opp på Mac-en din. Det er en veiledning som alle kan følge siden det bare er to enkle klikk på Mac-en din.

Hva finner den på datamaskinen?

Det er en del av MacKeepers standard at den velger alle reklameprogramvareinfeksjonene som er funnet på ens Mac. Det anbefales at man fjerner all reklameprogramvare som finnes på Mac-en. Dette er for å beskytte Mac-en din, fordi man ikke skal ta noen sjanser. Hvis du vet hvilken reklameprogramvare du ikke vil fjerne så kan dette også la seg gjøre. Det eneste du skal gjøre er å fjerne markeringen av avkryssningsfeltet «Sjekk alle». Du skal dog være oppmerksom på at det anbefales sterkt at du sletter alle reklameprogramvareelementer på Mac-en din.

MacKeeper – en sikker løsningMacKeeper er en blanding mellom Mac-antivirus og Mac programvare for reklame. MacKeeper er derfor en meget kraftig løsning som gir en ultimat sikkerhet til Mac-en din. Du skal derfor ikke lenger være redd for om Mac-en din blir rammet av et virus eller programvare for reklame på nytt. Du kan ha ro i sinnet og bruke MacKeepers «Internet Security», da den holder Mac-en din fri for trusler.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0