Gratis antivirus til Mac

Selv om Mac og operativsystemet OSX ikke er like populært som Windows, og dermed ikke er like utsatt for virus som Windows, finnes det stadig flere virustrusler også for Mac. Mac-datamaskiner bruker et operativsystem som er helt ulikt Windows på de aller fleste områder, dette inkluderer også operativsystemets filformater.

Virustruslene for Mac er dermed også helt ulike, og ofte mindre truende enn på Windows. Men dette betyr ikke at det er umulig å få virus på Mac. Allikevel vil for eksempel Bitdefender Antivirus være et meget godt valg.

Virus på Mac

Mange av de som er Mac-brukere i dag, kjøpte nok opprinnelig sin datamaskin med håp om at de ikke lenger ville behøve å bekymre seg for virus. På mange måter hadde disse menneskene rett i sine antakelser, da det finnes svært få virustrusler for Mac OSX sammenliknet med Windows, men dette betyr som sagt ikke at det er umulig å få virus på Mac.

Heldigvis finnes det i likhet med for Windows en rekke ulike antivirusprogrammer for Mac og operativsystemet OSX. Om det er nødvendig å betale for antivirusprogrammet eller ikke, er helt opp til individet selv og hvor mye vekt man legger på egen digital sikkerhet. I de aller fleste tilfeller vil et gratis antivirusprogram være tilstrekkelig som virusbeskyttelse for de fleste brukere.

Stort utvalg

Det er ikke bare operativsystemet Windows som har en rekke ulike antivirusprogrammer tilgjengelig for brukere, dette er også tilfellet for brukere av Mac OSX. Mange av de samme antivirusprogrammene som er populære for Windows-brukere er også tilgjengelige for Mac-brukere, disse inkluderer AVG, Avast og flere.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0