Hva kan Mackeeper gjøre for deg?

I verdenen av datamaskiner er det å beskytte seg mot virus og hackere bare blitt viktigere med tiden. I dag går vi gjennom store deler av hverdagen med nesa dypt inni skjermer, enten det er en smarttelefon, eller en datamaskin. Dette gjør oss ekstremt utsatte for angrep. Mackeeper kan gi deg all beskyttelsen du trenger om du bruker en Mac-maskin.

Datasikkerhet

Det amerikanske teknologiselskapet Apple sine datamaskiner, som går under merkevaren “Mac”, har lenge vært kjent for å ha veldig gode krypterings og sikkerhets-evner. Noen har til og med sagt at maskinen er umulig å hacke. Selv om det hadde vært helt fantastisk om dette var sant, så er det dessverre ikke det. Apple har gjort mange gode tiltak for å gjøre Mac-maskinene så trygge som mulig, men man er fortsatt utsatt for angrep.

Hvordan man blir angrepet

Hackere og utviklere av ondsinnet programvare har et verktøybelte fullt av måter de kan utnytte dataen din på. Liker du å spille kan det hende du laster ned en del spill fra internett, og selv om det finnes gode og trygge ressurser for kule spill, kan man ved et uhell støte på ondsinnet programvare uten at man merker det. For å forebygge mot slike uhell er det viktig å ha et antivirusprogram installert på maskinen din. For Mac-brukere er det beste valget Mackeeper.

Hva kan virus gjøre?

Virus kan påvirke deg på veldig mange måter. Noen virus er lagd for å gjøre skade, noen kun for å irritere eller plage, mens andre kan være laget for å spionere og stjele. For eksempel finnes det utpressingsvirus, som vil låse ned og kryptere all informasjon på maskinen din, og be om løsepenger for at de skal låse opp maskinen din igjen. 

Denne type virus ble verdenskjent etter at et utpressingsvirus kjent som WannaCry skapte kaos for bedrifter og institusjoner over hele verden. En annen kategori, tasteloggere, kan kjøres helt usynlig i bakgrunnen uten at du vet det, og sende alle tastetrykk du gjør til noen andre. Hvis du liker å spille på nettet, kan da et slikt virus se innloggingsinformasjonen din, eller kunne hente bankkonto-opplysningene dine hvis du bruker det mens viruset er aktivt. 

Mackeeper Antivirus

Mackeeper antivirus har verdensledende teknologi som filtrerer din internett tilkobling så du kan føle deg trygg. Mackeeper Antivirus beskytter deg mot alle eksisterende angrepsmetoder, og vil oppdateres når det dukker opp nye trusler og angrepsmetoder. 

VPN beskyttelse

Mackeeper Antivirus har også en egen VPN tjeneste som gjør at du kan gjemme din internett-aktivitet for mulige angripere. Et VPN program fungerer slik at datamaskinen din kobler seg til en ekstern server som du kan gjemme identiteten din bak. Med en VPN kan du også få tilgang til innhold som normalt ikke er tilgjengelig for den norske befolkningen, som TV-serier, strømmingstjenester og nedlastningssider.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0