Løs problemer med Mac sin programhukommelse enkelt og fort

Det er ikke noe verre enn når datamaskinen plutselig blir langsom, bruker lenger tid på å starte opp, eller at du skal vente hver gang du har gitt en kommando. Heldigvis kan det enkelt og fort løses med programmet MacKeepers «Finn & Fix»-funksjon, hvor du kan rydde opp i din programhukommelse og frigøre hukommelse på nytt.

Les med her og finn ut av – skritt for skritt – hvordan du kommer gjennom prosessen.

«Finn & Fix» – slik fungerer det

Det smarte ved «Finn & Fix» er at alle verktøy skannes på en gang, så du kan fikse de relevante problemer med et par enkelte klikk.

«Finn & Fix» er inndelt i kategoriene opprydning, ytelse, privatliv og sikkerhet, som gir deg et enkelt overblikk over de forskjellige domener programmet kan rydde opp i. Hver kategori bruker en særlig gruppe av MacKeeper-funksjoner til å skanne og løse problemer på Mac-en din.

Du kan bruke «Finn & Fix» til å skanne alle kategorier på en gang eller gå dem igjennom funksjon for funksjon.

Den hurtigste måten å kontrollere Mac-en din for problemer er ved å kjøre «Finn & Fix». Den kjører fort alle skanningene for funksjoner i samme vindu og tildeler hver av dem en status, så du har det fulle overblikket over din Macs-tilstand i løpet av ganske kort tid.

For å kontrollere din egen Mac for problemer skal du følge disse skrittene:

1. Åpne MacKeeper, og velg «Finn & Fix» øverst til venstre i menyen.

2. Klikk på den blå knappen som heter «start scan». Den er nederst i MacKeeper-vinduet når du har programmet åpent. Husk: Hvis du trykker «stop scan» mens skanningen er i gang, lagres dine scanningsresultater ikke!

3. Når skanningen er ferdig kan du se resultatene av undersøkelsen. Samtidig kan du se din MacKeeper-status og meldinger fra Apple sin kundestøtte i menyen til høyre i vinduet.

4. Hvis du ønsker mer informasjon om din MacKeeper-status, kan du klikke på spørsmålstegnet ved siden av statusen. Du burde da kunne se din MacKeeper-status forklart i en oppsprettsmelding som vises på skjermen.

Slik løser du problemer funnet på Mac-en din

Når du kjenner din MacKeeper-status, kan du fortsette med å løse de eventuelle problemene som skanningen har funnet frem til. Du kan enten løse dem alle på en gang, eller gjennomgå dem enkeltvis.

Hvis du gjerne vil vite mer om hvert enkelt individuelle problem og løsning, skal du gjøre følgende:

1. Klikk på «details» under en av de fire kategoriene

2. Klikk på de problemene som finnes under hvert kategorinavn i panelet til venstre.

3. Sjekk den korte beskrivelseen av problemet til høyre for å lese mer om hva problemene betyr.

4. Undersøk andre kategorier ved å skifte mellom fanene øverst i vinduet.

5.                        Klikk på navnet på den kategorien, du vil vite mer om.

6. Når du klikker på «details» ved siden av problemdefinisjonen, vil du automatisk komme inn på den relevante kategorisiden. Følg instruksjonene for å løse bestemte problemer, kjøre en skanning av kategorien eller installere nødvendige funksjoner.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0