Norsk Tipping for iPad og iPhone

Hos Norsk Topping kan du spille mange forskjellige spill og dermed ha muligheten til å stikke av meg de gjeveste premiene. Du kan for eksempel prøve deg på en runde med Million Flax for å se om dette er en dag du har mer flaks enn tidligere. Her er mulighetene mange.

Flax lodd kan du kjøpe i matbutikker, på bensinstasjoner og Narvesen, men hadde det ikke vært litt deilig å få muligheten til å spille de forskjellige spillene til Norsk Tipping akkurat når du har lyst. Helt uten at du trenger å dra innom en butikk. Heldigvis finnes det flotte alternativer.

Spill hvor du vil

Visste du at Norsk Tipping har sin helt egen app. Du må naturligvis være over 18 år for å benytte deg av appen, slik som du må med alle de andre spillene fra Norsk Tipping. I denne appen får du muligheten til å aldri glemme en frist igjen. Du kan levere spill akkurat når du vil og hvor du vil. På den måten er du helt sikker på at du får levert de spillene du skal i tide. Logg inn i appen og spill Lotto og Viking Lotto. I appen har du kun muligheten til å spille på disse to spillene, om du for eksempel vil spille på Flax så blir du videreført til en nettside slik at du kan spille der.

Det er klart at det hadde vært optimalt om andre spill også fantes i appen, men samtidig er det ikke noe problem at du blir videreført til nettet. Appen gjør det enkelt å levere spill, ha kontroll over kontoen din og se hvordan det går med spillene du har levert. Du kan også alltid sjekke tipperesultater.no dersom du ønsker å få med deg resultatene. På den måten så er du alltid sikker på at du får med deg det som skjer, uansett hvor du befinner deg i landet. Det gjør det enkelt å levere spill uansett hva du gjør og hvor du er. For andre type spill, ta en titt og last ned fra Steam.

Muligheter på nett

Du har selvfølgelig også muligheten til å spille hos Norsk Tipping på iPad eller iPhone hvis du bruker nettleser versjonen for telefon eller nettbrett. Denne fungerer like godt som den du bruker på datamaskinen, og det er derfor ikke noe problem å bruke den. Her velger du rett og slett det som passer best for deg.

Når du spiller om penger så er det viktig at du ikke spiller for mer enn du har råd til å tape. Pass på at du ikke lar spillingen gå ut over andre aktiviteter, og husk at du alltid skal ha en buffer konto. På den måten er du sikker på at du har litt ekstra liggende dersom noe skulle skje. Om du føler at det er vanskelig å la være å spille eller om du synes det er vanskelig for deg å holde deg til et budsjett så er det viktig at du snakker med noen slik at du kan få hjelp.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0