Onlineunderholdning som blir populær i 2021

I år kommer det mange nye former for onlineunderholdning som skal revolusjonere den måten vi konsumerer og oppfatter underholdning på. Revolusjonen er allerede begynt, men hvor godt har du fulgt med? Her kan du lese mer om hvordan du kan finne den beste onlineunderholdningen, som blir populær i 2021. 

Spill blir stadig mer populært 

Det er mange måter å spille på, men noe som sniker seg innpå og blir mer og mer populært, er å tippe via bookmakere. Det er en måte å spille på som gir yndlingssporten din en ny dimensjon, og som kan gi deg en helt ny måte å oppdage sport på.

Det er også fremdeles utrolig populært å spille online, og det er fordi det er mye mer tilgjengelig enn før. Det er lett å spille på nettet, og du kan få tilgang til en verden av spill i din egen bukselomme. Det er nemlig sånn at vi har tilgang på spill overalt, og det gjør at vi kan finne god underholdning uansett hvor vi befinner oss. Kvaliteten på spill er også blitt drastisk bedre, og derfor kan man spå at onlinespill kommer til å bli enda mer populært i 2021. Det gjenstår å se hvilke spill som blir de mest populære. 

Det blir stadig mer populært å spille, både online og på spillemaskiner. Da Playstation 5 taktisk ble lansert rundt juletider, fikk den bokstavelig talt ben å gå på. Spillemaskinen ble utsolgt på rekordtid, og prisen på svartebørsen ble fort astronomisk. Dermed gikk det veldig fort. 

Du husker kanskje før i tiden, da det å sette opp en spillemaskin til TV’en var et lite ingeniørprosjekt i seg selv? Nå er spillemaskiner heldigvis blitt mye enklere, så du lett kan sette opp en Playstation for barna.  

Enda flere strømmetjenester?

I 2020 fikk vi omsider tilgang til strømmetjenesten Disney+, som tok verden med storm. Mange trodde at dette utelukkende skulle bli en barnekanal, men sånn ble det ikke. Disney+ hadde sørget for mer enn bare nostalgisk innhold for voksne på plattformen, det blir også produsert noe helt nytt. Etter at Disney har kjøpt rettighetene til Star Wars-universet, følger det også med rettigheter som lar dem produsere nye spinn-off filmer og serier fra universet. Dette har blant annet resultert i hit-serien The Mandalorian, og det hviskes om at det kommer til å følge en serie både om Han Solo, Boba Fett og jedi-ridderen. Ahsoka Tano.  

Amazon Prime er også blitt tilgjengelig i Norge, og strømmetjenesten HBO Max er visst like rundt hjørnet. 

Nå kommer det enda en strømmetjeneste til de store som allerede er blitt lansert innenfor kort tid. Paramount+ blir den neste store strømmetjenesten som blir lansert i Norge. Dette er en strømmetjeneste som kommer til å innebære alle filmer fra produksjons- og distribusjonsselskapet Paramount. Det betyr faktisk at du kommer til å få tilgang på enda flere storfilmer hjemmefra. Nå er det også snakk om at Warner Bros kommer til å lansere alle sine storfilmer digitalt i samarbeid med HBO Max samtidig med at de kommer på kino. Dermed forsvinner eksklusiviteten i kinobransjen, og det digitale tar overhånd. 

Dermed er det visst ingen tvil om at storfilmer, spesielt produserte serier til strømmetjenester, spill og premierefilmer som du ellers ville ha sett på kino, kommer til å bli det helt nye store når det kommer til online underholdning i 2021. 

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0