Optimer Mac-en din med MacKeeper

Hvis du har kommet dithen at Mac-en din bare ikke vil samarbeide. Den kjører langsomt og minner deg stadig om at det ikke er mer plass på harddisken, så krever det litt mer enn bare en gjennomsnittlig rengjøring. Med MacKeeper får du mye mer enn bare et program som hjelper din Mac til å komme opp i fart og prestere bedre. Du gir Mac-en din en overhaling! Du får både oppdateringer og en ren, frisk hukommelse å slå deg løs med.

Når er MacKeeper en god idé for deg?

Det kan være mange tegn på at Mac-en din er ved å ha bruk for litt frisk luft, og fordi mange Mac-brukere er glade for deres maskiner og har investert både tid og penger i dem, så skal de gjerne holde i mange år.

Hvis du opplever følgende:

• Er langsom til å åpne og manøvrere rundt i forskjellige programmer

• Nettleseren din fryser, og det blir omtrent umulig å skifte fra en side til en annen

• Din Macs «Badeball» blir ved med å stå og snurre i uendelighet.

Så er det kanskje på tide til å gjøre noe med Mac-en din og det som ligger og gjemmer seg og gjør den så treg i handlingen.

«Memory Cleaner» – optimerer hukommelsen

Det finnes riktig mange programmer, som kan hjelpe deg med å rense harddisken og holde kontroll på hukommelsen. Men det krever ofte at du husker å kjøre det med jevne mellomrom. Velger du i stedet MacKeeper, så skal du ikke selv sørge for noe. «Memory Cleaner»-funksjonen sørger selv for å oppdatere, spore og optimalisere i sanntid, så du hele tiden kan merke en forskjell – spesielt når du kjører programmer som opptar mange ressurser.

«Memory Cleaner» sørger for å holde kontroll på maskinens hukommelse på løpende basis, uten at filer og innhold tar skade – alt i alt er den en perfekt måte å skjemme bort Mac-en din på, etter du har brukt tunge programmer.

Få ned oppstartstiden

Det kan ta ekstremt lang tid for Mac-en din å starte når du har lukket den helt ned. Det skyldes i mange tilfeller at du har for mange programmer som automatisk åpnes når du starter opp og logger på maskinen din.

Det er et enormt irritasjonsmoment, men det er også et tegn på at det muligens er bruk for en rengjøring blant de programmene som ligger til automatisk oppstart. Med MacKeeper kan du ta kontrollen over de programmene som starter sammen med maskinen din. På en enkel og oversiktlig liste kan du selv velge til og fra blant de programmene som skal starte når du logger inn.

Det gjør hele prosessen både lettere og mer oversiktlig fordi du hele tiden har oversikten og kan endre innstillingene løpende hvis dine behov endrer seg med tiden.

Hold kontroll på oppdateringene og sikkerheten

Det handler om å være føre var, hvis du skal holde alle dine programmer oppdaterte. Det finnes ingen oppdateringer som kan gjemme seg for MacKeeper. Uansett hvor på maskinen din programmer som trenger eller har adgang til oppdateringer gjemmer seg, så finner MacKeeper dem og gjør at du alltid har de nyeste og beste versjonene av alle de tingene du har på Mac-en din.

Med «Update Tracker» har du alltid kontroll på oppdateringer, har de nyeste og beste sikkerhetsinnstillingene, og du kan rolig bruke tiden på noe annet og mer interessant – det blir ikke mye enklere.

La MacKeeper arbeide i bakgrunnen

Hvis du er vant til å rense harddisken din manuelt eller bruke andre programmer, så vet du også at det kan ta lang tid, og at du i mange tilfeller er nødt til å la være med å arbeide eller bruke maskinen din mens det står på – det kan være både irriterende og unødvendig.

MacKeeper jobber i bakgrunnen. Det fungerer ved å gjøre arbeidet løpende – så du ikke skal lukke hele Mac-en din ned på en gang fordi alt skal gjennomgås. Det er enkelt og du merker ikke at det foregår, unntatt når det hele plutselig går litt hurtigere. MacKeeper sørger med andre ord for at Mac-en din alltid kjører best mulig – uten at du legger merke til innsatsen.

24/7 brukerstøtte

Det er ikke kun maskinen din som kan få glede av MacKeeper, for når du har lastet ned appen får du ikke bare de mange funksjonene som holder Mac-en din kjørende i høyeste gir hele tiden. Du får også adgang til kundestøtte døgnet rundt.

Opplever du problemer med Mac-en din, kan du altså få hjelp hele døgnet rundt – og det er ikke snakk om hverken prefabrikerte svar, automatiske meldinger eller en side med «Ofte stilte spørsmål». Det er levende mennesker som sitter klare til å hjelpe deg med dine problemer når de oppstår.

MacKeeper – Alt inkludert

Det har med andre ord aldri vært lettere å holde Mac-en din sikker, ren og knirkefri, men det er ikke kun de funksjonene som er nevnt ovenfor som du får med når du laster ned MacKeeper. Du får blant annet også:

Sikkerhetsinnstillinger i form av:

• Antivirus som holder deg fri for virus og annet søppelprogramvare

• «Adware Cleaner» som sørger for å fjerne søppelprogramvare og uønskede programmer

• «Track My Mac», som gir deg muligheten til å finne og låse Mac-en din på avstand.

Og rengjøring i form av:

• «Finn & Fix», som finner og fjerner uønskede filer, søppelpost og generelt søppel

• «Safe Cleanup» som trygt og effektivt fjerner uønskede filer

• «Duplicate Finder» som snuser frem og fjerne duplikater av filer, bilder og lignende og på den måten frigjør plass på harddisken og i hukommelsen.

Få ny glede av Mac-en din ved å la MacKeeper passe på den og blåse nytt liv i den gamle maskinen både nå og i fremtiden.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0