Pass bedre på mobilen din

Mobilene våre er noe vi bruker stort sett hver dag hele dagen. Vi legger dem fra oss i øyeblikk vi skal fokusere på noe annet, men de aller fleste av oss har den innenfor en meters avstand til enhver tid, enten vi er på jobb, gjør noe sosialt, eller bare er hjemme alene. Men til tross for at vi bruker mobilen vår hele tiden, er vi overraskende dårlige til å ha vare på dem, og det er jo ikke så bra. For det å ta vare på tingene våre gjør at de fungerer bedre og varer lenger, og det krever nesten absolutt ingenting av oss, så dette er en oppfordring til måter du kan gjøre nettopp det på!

Det å ta bare på mobilen vår kan stort sett deles inn i to forskjellige kategorier. Å beskytte dem mot skader, for eksempel gjennom å bruke et iphone 13 mini deksel, og å beskytte dem mot virus og andre ting man kan oppleve når man bruker nettet generelt sett. Her får du noen tips til hvordan du kan ta bedre vare på mobilen din, uansett om det gjelder det indre eller det ytre aspektet av det. Det er mange gode initiativer her, så det er bare å velge fritt blant dem, og finne det som passer til deg og dine behov aller best.

Beskytt mobilen og dataen din mot virus

Det å beskytte oss selv og de personlige opplysningene våre på nettet er noe som gjelder uansett hvor vi bruker nettet. Det spiller ingen rolle om det er på telefonen vår eller om det er på en data. Vi er nødt til å ta vare på oss selv på denne måten for å sikre oss, og det å beskytte mobilene våre mot virus og bruke sikre passord, er viktige deler av dette forsvaret.

Beskytt mobilen din mot skade

Det å beskytte mobilen vår mot skade er noe som vi tenker mer over, enn vi tenker over for eksempel å få virus. Dette er faktisk heller ikke så overraskende, for det er større risiko for å ødelegge mobilene våre fysisk, og dette er noe som kan skje, selv om vi kanskje prøver å være ekstra forsiktige også. Men det er noen gode ting du kan gjøre og initiativer du kan ta, sånn at du får minst mulig skade, og ikke minst den minst mulige økonomiske belastingen hvis noe skulle skje.

Det å få seg et skikkelig bra deksel er for eksempel et veldig bra sted å begynne. Og her er det smart å ikke bare tenke på det estetiske, men faktisk tenke på hav som vil beskytte mobilen din best. Det at noe går opp langs siden og beskytter skjermen din kan for eksempel være et bra eksempel på dette. I tillegg er det å prioritere å kjøpe et panserglass, en veldig bra investering. Dette er fordi det er veldig dyrt å bytte skjermen på en telefon, men et panserglass koster bar et par hundre kroner og kan enkelt byttes hvis det knuser.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0