Rydd opp på Mac-en din med MacKeeper

Har du også opplevd at Mac-en din begynner å arbeide langsommere? Ikke bare når du er på nettet, men også når du jobber eller skal se gjennom dine bilder. Det kan være fryktelig irriterende, og gjøre at selv de minste oppgaver kommer til å ta mye lenger tid enn du forventer.

Heldigvis skal det ikke så mye til, noe som 12 096 238 (i april 2018) andre Mac-brukere også har oppdaget. Med det enkle programmet fra MacKeeper kan du rydde opp på harddisken ved trygt og hurtig å fjerne alle de tingene som opptar plass på datamaskinen din.

Når kan MacKeeper hjelpe deg?

Det er riktig mange små røde lamper som kan lyse opp når Mac-en din begynner å bli langsom, varm eller bare ikke har mer lagringsplass. I stedet for å løpe til en dyr reparatør, så kan du bruke MacKeeper når:

• Harddisken din forteller deg at den er full

• Du har for mange nettleserutvidelser (tilleggsfunksjoner/-programmer i nettleseren)

• Du ikke lenger kan fullføre en programinstallasjon.

Alle de ovenstående er tegn på at Mac-en din har behov for en opprydning på harddisken, og at det skal litt hjelp til for å få den gjennomført på en effektiv og grundig måte.

Si farvel til søppelpost og generelt søppel filer

Noe av det som virkelig kan fylle godt opp på harddisken din er de mange søppelpostene, søppelfilene og generelt søppel som gjemmer seg rundt omkring på harddisken. Dette er gjerne med på å gjøre datamaskinen din treg i handlingen og gjør kanskje også at den kjører seg varm fra tid til annen.

Med MacKeeper «Safe Cleanup» kan du hurtig og enkelt sørge for å få kontroll på dem alle, og ganske fort få et hav av plass tilgjengelig på Mac-en din – som før var både langsom og full.

«Safe Cleanup» tømmer søppelkurven din, sørger for å komme ut i alle «hjørnene» og rydde opp i søppelpost og generelt søppel – og alt sammen mens dine personlige filer og dokumenter holder seg uberørte gjennom hele prosessen, så du kan være helt sikker.

Finner alle dine duplikater

Det er ikke noe bedre enn en splitter ny Mac, men du kan få stort sett det samme ut av din gamle maskin, for det skal hverken noe helt nytt eller magisk til for å heve ytelsen til maksimum.

Duplikatfinneren går på jakt i dine arkiv og finner alle dobbeltgjengere på Mac-en din. Det går fort, det er lett, og det sørger for å rense Mac-en din fra bunnen av og finne den gamle plassen og hastigheten frem på nytt. Den gir deg alt det du ønsker av et Mac-rensesystem.

Det viktigste ved denne funksjonen er at det ikke blir slettet noe før du godkjenner slettingen, og alle de originale filene oppbevares trygt gjennom det hele sammen med systemfilene.

Programmer kan alltid avinstalleres

Med «Smart Uninstaller» kan du fort og enkelt bli kvitt de programmene som ellers kan ligge og gjemme seg, selv etter du regner med at de er slettet. Når du sletter et program etterlater de et spor på Mac-en din. Det fyller og kan være med på å nedsette hastigheten og maskinens funksjonalitet.

Med «Smart Uninstaller» blir sporene funnet og slettet, selv om de er fordelt over hele harddisken.

Den sørger med andre ord for at de programmene du gjerne vil slette, faktisk forsvinner fra datamaskinen din i stedet for å ligge og gjemme seg. Samtidig finner og sletter funksjonen også uønskede småprogrammer, programvaremoduler og nettleserutvidelser (tilleggsfunksjoner/-programmer i nettleseren).

Len deg tilbake og la MacKeeper gjøre arbeidet for deg

Det skal ikke være innviklet eller farlig å rense Mac-en din og sørge for at den kjører hurtigst og best mulig. Derfor gir det riktig god mening å finne et program som kan gjøre det for deg på en hurtig og sikker måte.

Med MacKeeper og «Finn & Fix» er det eneste du skal gjøre å klikke en enkelt gang for å sette gjennomgangen av Mac-en din i gang, og så kan du ellers bare lene deg tilbake. «Finn & Fix» finner og reparerer det som skal ordnes hurtig og enkelt, mens du lener deg tilbake og slapper av. Du vil kunne merke forskjell med det samme etter at skanningen er gjennomført.

I tvil? Hjelpen er alltid for hånden

Når du henter appen, får du – utover alle de andre funksjoner – også adgang til støtte. I MacKeeper-appen kan du nemlig få hjelp til å løse de problemene du måtte støte på i forbindelse med Mac-en din, og det er ikke snakk om hverken datamaskingenererte svar eller en «Ofte stilte spørsmål»-side. Det er ekte mennesker som sitter klare til å hjelpe deg med å løse dine Mac-relaterte problemer hele døgnet rundt.

Når du én gang har hentet MacKeeper, har du således alltid adgang til den hjelp og støtte du måtte få bruk for i fremtiden. Det blir ikke meget lettere – og så er du også sikret optimalt utbytte av programmene dine.

Mye mer enn bare MacKeeper

Med MacKeeper får du ikke bare et program som hjelper deg med å rense harddisken din og puste nytt liv i din gamle Mac. Du får veldig mye mer. Blant annet:

• Antivirus: Sørger for å holde Mac-en din sikker ved å spore og stoppe virusangrep.

• Adware Cleaner: Finner og fjerner uønskede og skadelige programmer.

• Track My Mac: Lar deg finne og låse Mac-en din, selv om du ikke har den på deg.

• Memory Cleaner: Holder kontroll på din Macs-hukommelse.

• Login Items: Reduserer den tiden Mac-en din bruker på å starte opp.

• Update Tracker: Gjør at du alltid har de seneste versjonene av dine programmer tilgjengelig.

MacKeeper har mer enn 12 millioner brukere verden over som stoler på programmet når det kommer til å holde Mac-ene sine sikre. Vil du være en av dem?

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0