Trygg din Mac og handle ravsmykker på nett

Rav er en helt fantastisk, og egenartet smykkesten som utvinnes i store mengder rundt om i verden. Som oftest er det billigere rav fra Kina som omsettes, men dersom du bestiller fra rett sted så får du rav som kommer fra Baltikum – området. Dette er den tradisjonelle raven vi finner i graver fra vikingtid i Norden, ja til og med så langt sør som antikkens Romerrike har en funnet ravsmykker fra dette området.

Naturskjønne smykker

Det er primært som smykker du vil kjøpe rav. Være seg en polert sten satt inn en ring eller som anheng, eller et røffere ubehandlet stykke av rav. Uansett hvilken form du går for vil den særegne og vakre speilingen av lyset i oransje – og bruntoner være uslåelig.

Oftest utvinnes og viderebehandles rav på samme stedet, så når du velger å bestille på nett så hjelper du fort lokale arbeidsplasser i det landet der du bestiller fra, som også er en positiv ekstra gevinst.

Bestill trygt på nett

Som vi ofte omtaler på Mac-Antivirus.no, din personlige sikkerhet er viktig å beskytte på nettet. Dessverre er det mange uærlige personer der ute. Men, så lenge du bestiller ravsmykkene dine fra en forhandler i EU / EØS området skal du kunne være trygg på å ikke bli lurt.

Men, det du ikke kan stole på er nettstedets sikkerhetsrutiner!

Du både bør, og nær sagt må, derfor ha et heldekkende antivirusprogram som trygger din Mac og gjør at dine person – og bankopplysninger holdes trygge. Du må være klar for å kunne motvirke eventuell spionvare som har latt seg snike inn på din Mac, eller om det skulle være forsøk på å komme seg inn via åpninger i et nettverk du sitter på.

Med MacKeeper får du både antivirus, og VPN, som gjør at du kan motvirke de to primære kildene:

  • Virus, eller spionprogrammer som ligger og lurer og stjeler informasjon.
  • Eller at din informasjon blir snappet opp underveis, noe VPN hjelper å bekjempe.

Vakre smykker av rav over nett, trygt

Som vi forstår. Det er liten grunn til å uroe seg for å handle på europeiske nettsteder så lenge du har det rette programmet for beskyttelse installert på din Mac.

Med dette kan du trygt surfe, og bestille ravsmykker som vil gi deg selv – eller en du er glad i – en helt fantastisk og skjønn form for smykke og anheng. Ravsmykker lages gjerne av rav alene, eller like ofte i kombinasjon med andre materialer for å fullt dra nytte av ravens særegenheter. Husk at ettersom det er et naturmateriale så vil det alltid være litt forskjell, og en god smykkeprodusent sørger for å dra full nytte av dette når han eller hun lager ravsmykker til deg.

Husk bare å trygge din sensitive informasjon på nett med VPN via MacKeeper før du oppgir detaljer om bank, og deg personlig.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0